cookies

Hmz, sugalvojau aš vieną dieną savo FF pasikeisti settingus :-) o būtent apie “sausainiukų” laikymą… Ligšiol pas mane by default būdavo “keep cookies until I close FF”, o dabar pasidariau “ask me every time” :-))) Tiesa sakant lazda turi du galus… Truputį nervuoja, kad kaskart atsidarius naują svetainę vis klausia ka daryti su sausainukais… Tačiau labai aiškiai pamatau kokie portalai kokiomis sekimo priemonėmis naudojasi :-)) tai ir killinu dabar visokius *.pl lietuviškuose saituose :-) Nėr čia ko mane sekti :-)))

← Previous post

Next post →

5 Comments

  1. tadai, as skaitau skaitau.. ir jauciu kad tuoj tu prisisnekesi… ir gausi UZDUOTI nuo manes! sukurt snukuti mano blogui;]]
    buk atsargus! as tave stebiu..

  2. mmm :-)) You like to watch? Paprastai kiti žmonės prisišneka mano atžvilgiu, bet čia matyt bus kažkokia išimtis :)) Tad būsiu laaaaabai atsargus ;)

    p.s. sukurti blog’o veidą tikrai sudėtinga procedūra. Tadukas[dot]com kuklų veidelį aš esu pasiskolinęs ir patobulinęs savo reikmėm :-) Labai norėjosi kažko itin lengvo ir paprasto… Vat ir turiu dabar. O Tavo kokie poreikiai?

    p.s.2. intymaus nesiūlyti…

  3. :) siandien biski stogas vaziuoja nuo “going sideways for four hours” bet as galiu pasisiulyti sukurti tikra veideli ;) ant popieriaus. klausimas: sidabro drusku atspaudas ar slapvota chemija archiau prie sirdies

  4. cia klausimas kam? ;)
    nes ir as veidelio uzsinoresiu tokio

  5. klausimas atviras :) as irgi atviras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.