Atrodo senokai jau nieko nerašiau, būtų pats metas šią klaidelę ištaisyti. Šį kartą truputi kompiuterastiškai apie beprotiškai, fantastiškai gerą, NEMOKAMĄ pašto programą Thunderbird!

Jau nežinau kiek laiko naudojuosi šia programa, kartais truputi pasinervuoju, kartais kaip tik labai džiaugiuosi :) Kažkada naudojau “The Bat!”, kuri tapo mano el.pašto programos idealas (tiesa, mokamas). Thunderbird, kai kur truputį atsilieka, bet ilgiau pasiknaisiojus internete galima surasti neblogų išeičių.

Paskutiniu metu mane erzino du Thunderbird trūkumai:
1) Jei kas nors atsiunčia nuotraukėlę, kuri neatitinka mano vaizduoklio nustatytos rezoliucijos, tenka naudotis trečiosiomis programomis, kad suprasti kas ten pavaizduota
2) Kuomet atsakinėju į laiškus (ar persiunčiu), galiu pasirinkti tik iš dviejų: laiškas į kurį atsakinėju/persiunčiu bus prisegtas kaip priedas (tuomet visa informacija apie originalaus laiško datą ir t.t. išlieka) arba originalus laiškas bus tekste (kaip įprasta su kitomis programomis), tačiau nebėra aišku nei kas nei kada siuntė originalų laišką.

Neapsikentęs internete suradau problemų sprendimus.

1) Image Zoom
2) Change quote and reply format (suinstaliavus šį išplėtimą reiks eiti į add-ons ir susikonfiguruoti pagal savo poreikius).

Mano veidą vėl puošia šypsena ;)