augantys Šiauliai

vat… kažkada visai neseniai diskutavom, kada gi Šiauliuose atsidarys “Čili”. Šiandien, ko gero, visi jau esame ten bent kartą buvę. Buvo kalbos ir dėl autobusų stoties… o šiandien jos jau nebeturime :-) Bent jau senosios :-))) Bet…

Bet buvusią autobusų stotį (sovietinį architektūrinį paminklą) ir apleistą automobilių stovėjimo aikštelę prie jos, bei šiukšlių krūvas pakeis Saulės miestas!!!

Senoji autobusų stotis:
senoji autobusų stotis

senoji autobusų stotis

senoji autobusų stotis

Laikinoji autobusų stotis:
laikinoji autobusų stotis

Būsimoji autobusų stotis:
būsimoji autobusų stotis
Giedriaus Baranausko nuotrauka

← Previous post

Next post →

9 Comments

  1. ;))) tai turetu buti labai grazu pas jus :-) ir taip labai svarus, grazus ir ramus miestas, tai bus dar daugiau idomybiu ir veiklos :)))

  2. amm, dėl:

    labai svarus, grazus ir ramus miestas

    tai galima ginčytis :-) ypač dėl to “ramus” :-) decibelų naktį tikrai nedaug, bet ramybės eidamas kur nors pietiniame miesto rajone (ar šiaip kokioj populiarioje vietoje) tikrai netūrėsi :-/

  3. na kaip jus viska zinot tai gal ir is tiesu nera ramus, bet man tai buvo atgaiva kunui ir sielai, pabuti pas jus :)))

  4. joa, čia kai gyveni, tai viskas kiek kitaip atrodo :-)

    p.s. pakeičiau Tavo pašto adresą, nes buvo @gmail.lt. Kadangi Google kol kas GMAIL’ui *.lt domeno neišpirko, tai atitaisiau į teisingą @gmail.com. Dabar gali siųsti password reminder :-)

  5. oi aciu labai Taduk, nu bet tu tikras kompiuteristas, labai pastabus :)))

  6. Andriaus Giedre

    niu gi nerealiai… O beje cilėj as dar nebuvau :P

  7. ..tai reik apsilankyti :-) Nors jei ten daug žmonių yra, tai jau geriau kur nors kitur eiti :) nebent turi auksinę kantrybę :-)))

  8. ooo..tikrai? atsidare cili jau?? kur?

  9. Pasistengsiu greitu laiku įdėti foto. O atsidarė tai prie piza italiana ar kaip ten vadinasi… Priešais AIVA… Ten kur senais gerais laikai “Verpsto” firminė parduotuvė buvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.