kai kuriems tiesiog sekasi…

..čia ir vėl aš :-) Tuštoka pas mane… Taip jau būna, kai tiesiog sekasi :-) Įdomu kas nutiko? O kam neįdomu! Man taip pat labai įdomu buvo penktadienio naktį… Kai Thunderbird’e ties savo RSS pastebėjau: bad file name or directory. Mistika – pagalvojau…

Kaip keista, kad kartais, tai ką vadiname mistika ištikro yra labai paprastas ir natūralus dalykas? :-) Baigėsi account galiojimo laikas. O kadangi ne aš buvau to account savininkas, tai ir nieko nežinojau. Tiesa, sužinojau… kiek po laiko, kad viskas dingo ir teks pradėti nuo pradžių.

Dar viena mano pradžia. Gal kas nors skaičiuoja kelinta jau per šį sezoną? Hmm, o kada prasidėjo sezonas? LNK sezonas prasidėjo vos prieš kelias dienas. Įsijungiau, bet kaip ir visada (ir kaip puse savo gyvenimo) sedėjau prie PC :-) Amm, tai ką mačiau man sukėlė dviprasmiškas mintis. Vienas smegenų pusrutulis sakė, kad peliukai gerai pavaro :-) kitas gi prieštaravo ir sakė, kad LNK šį kartą nebepasiekė savo su praeitais sezonų atidarymais iškeltos kokybės kartelės.

LNK man šiaip patinka. Matyt šios televizijos marketingo skyriuje dirbo gabūs žmonės kažkada. Jau nežinau prieš kiek metų galvoje suformavo teigiamą nuomonę. Ir ji nuo to laiko nebesikeičia… Tikrai gabūs marketingistai :-) Šių marketingistų pasiekėjai dirbo TV3. Taip pat neblogi žmonės turėčiau pastebėti. Dar šiek tiek trūksta iki LNK, bet sukurdami savo dainą padarė man įspūdi (įspūdis buvo didelis, nes kopijavo LNK). Labiausiai iš didžiųjų (supraskit LNK, TV3, LRT ir BTV) man nepatinka BTV!

BTV net dirbant geriausiems marketingistams sunkiai sektųsi judėti į priekį. Jie blogą kanalą yra pasirinkę, dėl to pas daugumą TV mylėtojų šį kanalą rodo kiek blogiau nei kitus (bent jau kiek mano žvairos, kreivos akys yra mačiusios). Jei blogai rodo (nesvarbu ką), tai ir blogos asociacijos kyla!

Mus p. Pacevičius (kuris man yra labai įdomus žmogus, kurio taip ir neperpratau) mokė, kad asociacijos yra labai galingas daiktas (ar tikrai daiktas?). Pvz, kai skaitote mano dienoraštį… juk kiekviena sutikta rašybos ar skirybos klaida meta akmenuką į mano daržą! O jei Jūs manęs nepažįstate, tai net neturėsiu progos tuos akmenukus “susirinkti” mums gyvai bendraujant. Vadinasi asociacijos su domenu tadukas.com Jums nėra pačios geriausios.

Su domenais galima padaryti gerą bizniuką :-) Tai įrodė “Vilniaus Greitosios Medicinos Pagalbos Stoties” vadovas! Jis du domenus (jei gerai pamenu vgmps.lt ir gmps.lt) iš vieno jaunuolio nusipirko už 62.000,00Lt. (kiekvienas domenas po 31.000Lt.). Realiai *.lt galūnė kainuoja 94,40Lt. su PVM. Stipriai permokėta net turint galvoje, kad vyko ne naujo vardo registravimas, o anksčiau užregistruoto domeno savininko pakeitimas.

Pasikeičiau ir aš… Tiksliau pasikeitė ir serveris, kuriame talpinama ši svetainė. Dabar data (liet. duomenys) Jus pasiekia iš serverio, kuris, kaip teigia e-vaizdas svetainė, randasi Olandijoje!

Apie Olandiją aš negalėčiau daug papasakoti, bet man ši valstybė asocijuojasi su…. (laukite tęsinio, kurio nebus).

Next post →

10 Comments

  1. Tadukas

    home and away…

  2. su dar viena pradzia, tiesa ne tik tavo blogo, bet ir nauju mokslo metu, bei rudenelio… Geros nuotaikos ir dar noreciau pridurt: visada buk toks siltas ir mielas zmogutis, koks esi.

  3. Andriaus Giedre

    o jau buvau pradejus nerimauti del taves…. apsidziaugiau vel uztikus tadukas.com :) Nenusimink… Kartais kazko seno pabaiga tik zada daug geresne naujovę ;) Su rudeneliu tave… Dziugink ir toliau savo idomybemis… Tik man gaila to bandymo, ten kur su “batareikem” darei. Taip laukiau kas nugales :) Taip sirgau uz Varta ar kaip ten ji :)) Tikiuos pranesi kas laimejo :) Sekmes tau su nauju puslapiuku :) Buckis :*

  4. Minde Kei

    Na ką… Sveikinu su nauja pradžia. :) “Ant ko pakūrei?”

  5. :))) kazkaip liudna, bet kartu ir smagu…

  6. Tadukas

    Emberyte, ačiū už gražius žodžius! Visa kita ką norėjau pasakyti palikau Tamstos dienoraštyje :-)

    Giedrut, eksperimentas net lūžus svetainei vyko. Visa informacija apie jį saugoma mano rašomojo stalo stalčiuje. Galiu pasakyti, kad eksperimentas sėkmingai užbaigtas ir jo pradžia, bei pabaiga artimiausiu metu vėl pasirodys šiame dienoraštyje. Tomka dar pasiūlė vieną kandidatą į eksperimenta, tai manau greit bus galima daryti TOP galvaniniai elementai :-)

    Minde Kei, danke :-) Pakūriau vėl ant “seno gero” WP (1.5.2) dar plius begalės plugin‘ų tiek iš administravimo pusės tiek iš interfeiso :-) Full loaded svetainė tik kitą sav. spėju bus. Ši theme net ne valid xhtml. Tai reiks perašyti kodą :-)

    Karinute, man ir liūdna ir smagu :-) Liūdna, kad senoji info liko tik mano kompe RSS pavidalu. Džiugu, kad pavyko pakankamai greit pakurti “tadukas[dot]com v.2” :-) Nors čia ko gero labiau v.1.2 yra :-)))

    p.s. tik neklausk kas tie “v.2” ir “v.1.2” yra ;-)

  7. :))) o as skaitydama buvau tikra kad zinau kas tas v.2 ir v.1.2….:)

  8. :-) Tai šaunuolė! Aš kartais pagalvoju, kad per daug “kompiuterastiškas” esu palikęs. Nors mano žinios tik moderate level.

  9. …juhuuu.. tadukas.com vel atsirado!!!! Labai fainas puslapiukas mmmmm:))) su rudeneliu !!!

  10. ups..:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.