Gyvenime save apibūdinčiau, kaip žmogų, kuris stengiasi šiek tiek riboti informacijos kiekį apie save internete. Žinoma, jau 10 metų turiu “blogą” ir jame visko yra labai daug, tačiau iš esmės netalpinu kiekvienos gyvenimo akimirkos bei pildydamas anketą tikrai ne visus duomenis pateikiu ir ne visuomet visus teisingus. Dar instaliuodamas aplikacijas telefone labai atidžiai skaitau kiek privatumo man palieka aplikacija. Ir ar su tuo galiu susitaikyti.

big-brother-is-watching-youNever-the-less, informacijos kaupimo mąstai internete mane vis dar gali nustebinti. Šio vakaro/nakties pavyzdys net šokiravo sakyčiau !

Iki šio vakaro nebuvau Amazon vartotojas (nors kitas e-parduotuves (tiek vietines tiek ne) naudoju). Štai atsirado reikalas pirkti. Perku ir lygiagrečiai kuriuosi naują vartotoją. Viskas kaip iš pypkės! Paskutinis žingsnelis – adreso suvedimas :)

Jūs nepatikėsite, ką man automatiškai pasiūlė Amazon! Mano darbovietės adresą, kur prie pavadinimo pridėtas mano vardas ir pavardė arba mano tėvų adresą (kurį dažniausiai naudoju siuntiniams).  Nepamiršo ir mobilaus telefono numerio! Jiems viską pavyko sugeneruoti vos sužinojus mano el. pašto adresą. Tikrai neįtikėtina ir šokiruoja. Vienintelis portalas, kuriame mano asmeninis gyvenimas yra susietas su darbiniu yra booking.com Nors ir ten įmonės pavadinimas skamba šiek tiek kitaip (UAB kitoje pusėje), o ir vardo bei pavardės prie įmonės pavadinimo nėra…

#jauciuosinuogas