mobiliejiKada žmogus pradedi galvoti apie likimą? Kai kelis kartus iš eilės neišeina padaryti to ką ketinai :)

Turiu asmeninį telefoną. Seną gerą Galaxy SII. Tiesa, abu būdvardžiai pavartoti neatsitiktinai. Telefonas akivaizdžiai sulėtėjo, naujausios programėlės stringa, nuotraukų kokybė nebedžiugina, o apie bateriją (nors pakeista į naują) net nekalbu. Tačiau – telefonas veikia :)

Bandymas #1. Išsirenku S5. Galvoju saugus pasirinkimas. Baterija kažkiek laiko, aprašymai internete rodo, kad su užduotimis susitvarko. Jei iš esmės SII tinka, tiks ir S5. Nueinu į savo ryšio tiekėjo saloną. Pradedu forminti dokumentus, sužinau, kad esu 2mėn neapmokėjęs sąskaitų. Gaunu pasiūlymą apmokėti iškart. Tą ir darau, padarau bent 2 pavedimus. Jie jų nemato. Skambiname į pagalbos centrą, niekas neatsiliepia. Susinervinu ir viską palikęs išeinu.

Bandymas #2. Išsirenku P7. Galvoju gal jau užteks tų “šaldytuvų”. Reikia naujovių. Padarau analizes internete, įtikinęs save dėl ko tai gerai išsirenku. Pasižiūriu iš kur pirkti – pas konkurentų ryšio tiekėją randu superinį pasiūlymą. Daug dovanų, žemesnė nei įprastai kaina. Visą naktį džiaugiuosi ir pabaigęs naujos dienos darbus važiuoju pirkti. Tiesa, internete kaina po nakties jau 50EUR didesnė. Tačiau, jei labai nori… Salone sužinau, kad jų jau neturi (nors internete rašo, kad dar turi būti). Sandėlyje tokių nebeturi. Atvežti nebegali. Apie dovanas jau net nebeklausiau. Pavėlavau vieną dieną, nes būtent dieną prieš buvo “blic” pasiūlymas. Praleidau.

Galvoju ar dar rizikuoti su bandymu #3 ar jau suprasti, kad Kalėdų senelis man dovaną išrinko ir dabar nenori, kad pats nusipirkčiau?

P.S. Eglute, čia nėra jokių užuominų.